Over ons

Sinds 2006 zijn wij actief in agility. Naast het agility terrein leerden wij elkaar kennen. Enkele jaren, een huisje, een kindje en veel honden later genieten wij nog steeds van de agility wedstrijden in zowel binnen- als buitenland. Onze honden en agility zijn een deel van ons leven, onze passie. En deze passie delen wij met het hele gezin.

Doorheen de jaren hebben wij met verschillende rassen gewerkt, van mechelaar tot sheltie. Samen met onze honden hebben wij zoveel mooie ervaringen opgedaan. Wij reisden doorheen heel Europa om aan de start te staan van vele grote internationale wedstrijden.

Onze honden zien genieten, zien hoe zij alles geven is een puur genot. Het enthousiasme van onze honden, hun liefde en vriendschap, de snelheid en de adrenaline van grote wedstrijden is waarvoor we het doen.

De voorbije jaren hebben wij onze sport meer en meer zien evolueren naar een echte topsport, waarin veel gevraagd wordt van zowel lichaam als geest. We vinden het dan ook onze taak om onze honden zo goed als mogelijk te ondersteunen. Onze Vtalize supplementen liggen dan ook volledig binnen ons idee over gezondheid die centraal moet staan.

Wij zijn ontzettend trots op onze Vtalize producten en op elk gebruikt bestanddeel.
Elk afzonderlijk bestanddeel werd door ons gekozen, en uitvoerig bestudeerd. Hiervoor kregen we de hulp van mensen met de best mogelijke kennis. We staan volledig achter onze producten.

We gebruiken onze Vtalize producten voor onze eigen hond, als ondersteuning voor hun actieve levensstijl. Dus waarom zouden we dit geheim houden? Graag delen we onze geweldige producten met jullie, zodat ook jullie jullie honden kunnen ondersteunen met onze Vtalize Ultimate Sporting Fuel. Want laten we eerlijk zijn, enkel het beste is toch goed genoeg?