Recovery

Vtalize Recovery is een unieke formule die het spierherstel na de inspanning bevordert. Een goed spierherstel is noodzakelijk om de sportprestaties te verbeteren en zal het risico op blessures verlagen. Dit supplement is inzetbaar voor elke hond die een intensieve sport beoefent o.a. agility, flyball, canicross, sledehondentraining …

Vtalize Recovery bevat een ideale mix aan aminozuren. Aminozuren spelen een belangrijke rol bij o.a. de energieproductie, groei en herstel van botweefsel, wondheling …. Het zijn de bouwstenen van de eiwitten, die op hun beurt betrokken zijn bij de opbouw van spieren en het voorkomen van stijfheid en spierblessures.
Ook Taurine is terug te vinden in deze samenstelling. Taurine zorgt voor een betere doorbloeding, is van belang bij de spiergroei en voor het centrale zenuwstelsel. Daarnaast speelt het een belangrijke rol in de calcium-regulatie van de hersenen en bij het reguleren van de hartslag.
Biotine zorgt voor een mooie glanzende vacht, en versterkt nagels, kraakbeen en voetkussentjes. Daarnaast bevat de Recovery formule ook een natuurlijk antioxidant, gewonnen uit druivenpitten. Antioxidanten zorgen voor een vlotte afvoer van afvalstoffen uit het lichaam, die ontstaan na een inspanning. Wanneer deze schadelijke afvalstoffen niet verwerkt worden kan er beschadiging van de cellen optreden.
Vtalize Recovery heeft de Umami-smaak, een vleesachtige smaak die als zeer smakelijk wordt ervaren door honden.Wat doet Vtalize Recovery voor jouw hond?

  • Bevordert spierherstel
  • Verlaagt het risico op stijfheid en blessures
  • Afvoer van afvalstoffen
  • Aanvulling van energieopslag in spieren
  • Ondersteuning nagels, kussentjes en vacht
  • Herstellend effect op botweefsel

Dosering: 1 gram / kilogram lichaamsgewicht, mengen met water.
Het meegeleverde maatschepje bevat ongeveer 12 gram.
Vtalize Recovery geef je best vanaf 30 minuten na de inspanning.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten: gist, natriumchloride, kaliumchloride, trinatriumcitraat, taurine, betaïne, extract van druivenpit, niacinamide, vitamine B1, zink, vitamine B6, vitamine E, calcium-D-pantothenaat, vitamine B2, vitamine B12, biotine

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 38,40 % * Ruw vet 0 % * Ruwe as 19,20 % * Ruwe celstof 0 % * Natrium 4,68 %

Aanvullend diervoeder voor honden, niet voor menselijke consumptie.niacinamide